Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ik ben Pauline de Jong, eigenaresse van schoonheidssalon Chez-Pauline en Voetreflexpraktijk de Jong. Sinds 1997 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, eerst bij bedrijven maar in 2000 ben ik mijn eigen schoonheidssalon Chez Pauline begonnen. In de tussentijd heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd zodat ik een totaal pakket kan aanbieden. Ons logo is dan ook : WE CARE FOR YOUR BODY .

In de salon staat 1 woord centraal : RESPECT , en daarmee bedoel ik respect voor de medemens, respect voor de dieren, respect voor de natuur om ons heen ! Ieder mens verdient liefde, rust en aandacht en ik probeer dit dan ook in mijn praktijk over te brengen !

Daarom heb ik ook gekozen voor behandelingen en de verzorgingsproducten van Weleda, dit is een merk dat natuurlijke producten verkoopt, die niet zijn gemanipuleerd en die de boeren een eerlijke prijs bied. Kijk eens op hun website en wordt ook enthousiast over hun manier van werken en de producten.

Sinds 2009 ben ik REIKI Master, en ben opgeleid om zelf ook Reiki 1 en Reiki 2 te geven, deze cursussen worden regelmatig aangeboden, maar u kunt zich ook via het contact formulier aanmelden en dan wordt u benaderd wanneer er weer een cursus start.

Naast de Reiki cursussen heb ik ook diverse opleidingen gehad zoals hypnotherapie, aura-chakra healing en diverse massage cursussen

Ik heb de beroepsopleiding voetreflexologie gevolgd en sinds 2011 gecertificeerd voetreflexologe, meer over deze fascinerende behandeling vindt u verderop in de website.

Met veel enthousiasme kan ik vertellen over mijn salon omdat ik het steeds weer opnieuw een feestje vind om een klant blij en tevreden te zien vertrekken. Ik hoop u dan ook bij mij in de salon te mogen begroeten zodat uzelf kunt ervaren wat het betekent RESPECT bij Salon Chez Pauline.

Vriendelijke Groet,

Pauline de Jong